Restaurang och café
Emmas kök präglas av västsvenska smaker. Enkelt och opretentiöst med hög kvalitet. Vi strävar efter att använda oss av närproducerade och ekologiska råvaror samt att anpassa menyn efter säsong.

Stort fokus lägger vi även på vårt café. Emmas utbud sträcker sig från hembakt till goda smörrebröd. Du kan också, genom att förbeställa, njuta av den bohuslänska äggosten som funnits med på Emmas meny sedan 1994. Allt lagat med kärlek.

Boende
Vandrarhemmet har öppet året runt. Vi erbjuder våra gäster ett enklare men personligt och prisvärt boende med havet som närmaste granne. Hos Emmas finns det plats för både vila och upplevelser. Mollösunds vackra miljö erbjuder bad, båt-, kajak- och fiskemöjligheter.

Meny
Telefon: 0707-77 18 62
E-post: info@cafeemma.com
www.cafeemma.com
<<Tillbaka till företag
Välkommen till

Möten
Emmas erbjuder konferens, privat- och företagsarrangemang för mindre sällskap. Alltid en grupp i taget och Ni har tillgång till hela Emmas. I samråd med Er skräddarsyr vi personliga upplägg för bästa möjliga kvalitet. Att förlägga Er konferens hos oss innebär god mat, arbetsro och all den tekniska utrustning och kompetens som Ni behöver.

Vi anordnar även fest och bröllops arrangemang – hos oss eller hemma hos Er.

<<Tillbaka till Boende
<<Tillbaka till Mat & Dryck